Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Aanbiedingen

Pure Raindrop regenwater opvang

Pure Raindrop regenwater opvang
Pure Raindrop regenwater opvang Pure Raindrop regenwater opvang Pure Raindrop regenwater opvang Pure Raindrop regenwater opvang Pure Raindrop regenwater opvang Pure Raindrop regenwater opvang
Model: V2.0
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 339,00€
Excl. BTW: 280,17€

Beschikbare opties:


* Kleur keuze Pure raindrop kan:

* Keuze afhalen / bezorgen ivm grootformaat transport toeslag!:
-94,00€
10,00€
20,00€
Total Box:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Als regenton mag ik gezien worden;...  Een geweldig vormgegeven, trendy en functionele regenton door de Nederlander Bas van der Meer! De geïntrigeerde uitneembare losse kan, nodigt uit om snel te pakken en even wat plantjes water te geven; binnen of buiten.

Enige tijd ben ik niet verkrijgbaar geweest in verband met ontwerp en productie problemen. Nu ben ik vernieuwd en in V2.0 weer in volle glorie verkrijgbaar. Belangrijkste verbeter punt is het kraantje. Dat was vroeger een beetje zwakke schakel. Maar nu niet meer. En jnu kan je ook een tuinslang op me aan sluiten. 

De geïntegreerde kan stroomt eerst vol, daarna mijn buik. Als mijn buik vol is stroom ik weer over in de regenwaterpijp, waar je mij tussen monteert! In mijn buik past 70 liter en in de kan gaat nog eens 5 liter. Dan weeg ik over de 80 kg, dus mij zet je mij wel met 4 (meegeleverde) bouten vast aan de muur! Ik ben eenvoudig te monteren tussen regenpijpen van 68 t/m 80 mm! Mocht uw regenpijp diameter af wijken kan natuurlijk ook met verloopstukken gewerkt worden. Leuk is ook dat u zelf de hoogte kan bepalen waarop ik kom te hangen; bijvoorbeeld laag voor kinderen en op juiste sta hoogte voor mensen die niet meer goed kunnen bukken!

Ik heb een speciaal UV filter waardoor mijn kleuren niet vervagen. Ikk kan tegen temperaturen van -20 graden, maar wel het kraantje openen tijdens de vorst periode. 

De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is. Het gebruik van de duurzame kunststof ‘polyethyleen’ in combinatie met de rotatietechniek zorgt ervoor dat de pure producten sterk, licht van gewicht, onbreekbaar en bovendien vorst- en uvbestendig zijn. Er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van gerecyclede materialen. En ik ben zeld 100% recyclebaar.


 

Aanbevolen
Aanbevolen DUTCH DESIGN: Bas van der Meer
Specificaties
inhoud 75 liter in de buik, 5 liter in de kan!
Afmetingen +/- 116x45x45 cm
Bestendigheid Bij vorst kraan open zetten en kan verwijderen!!!
Gewicht Leeg +/- 7 kg Vol met water +/- 87kg
Gebruik specifiek ZIE BESTENDIGHEID!
Gebruikte materialen
Materialen / componenten Polyethyleen (zogenaamd milieuvriendelijk plastic); - volledig en makkelijker recyclebaar - geen schadelijke effecten bij verbranding - sterk, onderhoud vriendelijk en uv bestendig - sterk en geschikt voor temperaturen tussen -20 en +40 graden Celsius

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2023