Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Aanbiedingen

Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me"

Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me"
Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me" Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me" Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me" Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me" Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me" Bamboe Buiten Bank model "Talk-2-me"
Model: v1.0 by Bureau Cambium
Beschikbaarheid: Levertijd op aanvraag!
Prijs: 1.200,00€
Excl. BTW: 991,74€

Beschikbare opties:


* keuze model bank:

* keuze afwerking frame bank:

* keuze zitting materiaal:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   
De Bamboe Buiten Bank is ontworpen samen met een lokale kunstenaar. Het bankje gaat onderdeel uit maken van een collectie buitenmeubilair gemaakt van Bamboo Outdoor  hout. Dit is het eerste product in de lijn. 
 
Het gebruikte hout voor de zitting is Moso Bamboo Outdoor X-treme of Moso Bamboo Oudoor n-finity. Een ecologisch alternatief voor hardhout van zeer hoge kwaliteit en zeer lange levensduur. Moso Outdoor Bamboo heeft de hoogste duurzaamheid klasse. Dat garandeert een levensduur van meer dan 25 jaar, maar waarschijnlijk een veelvoud daarvan. De opdracht aan de kunstenaar was een mooi frame te maken wat ook zo lang mee gaat. Dit bankje gaat dus generaties mee gaan. Lees via deze link meer over Moso Bamboo Outdoor.
 
Afmetingen: De lengte is standaard 150cm. In overleg kan mogelijk ook korter of langer (max. 2m zonder meerprijs). De zithoogte is expres wat hoger dan normaal, zodat mensen makkelijk kunnen gaan zitten en opstaan. De zitvorm is zo ontworpen dat het uitnodigt om schuin te gaan zitten voor een goed gesprek. 
 
Er zijn momenteel twee modellen;
Type A; met open ovalen in de zijkanten ; prijs €1200,- (incl.btw)
Type B; met “kunst-“werk in de ovalen van de zijkanten. Standaard is dit het buigwerk zoals op de foto, in overleg kan eventueel iets anders worden gemaakt..; prijs €1500,- (incl.btw)
 
Materiaal en afwerking:
Er zijn momenteel drie opties (zonder meerprijs) voor het frame materiaal en afwerking;
1. staal verroest en geolied (zie foto)
2. staal gecoat / gelakt,  standaard mat zwart (zie foto) in overleg mogelijk in andere kleur.
3. staal verzinkt (NIEUW, nog geen foto)
 
Voor het zitting hout zijn 2 opties:
1. De zitting balken van Bamboo X-treme worden geleverd met een Lasur coating “donkere-teak look” (zie foto). Het hout hoeft niet behandeld te worden. In dat geval zal het vergrijzen. Wilt u het op kleur brengen dan is er van alles mogelijk. Daar kunnen we bij adviseren. Bijvoorbeel met zwarte olie-lazur (zie foto).
2. De zitting balken van Bamboo N-finty worden geleverd met een anti-schimmel naturel coating “caramel-look” (nog geen foto). Het hout hoeft niet behandeld te worden. In dat geval zal het vergrijzen. Wilt u het op kleur brengen dan is er van alles mogelijk. Daar kunnen we bij adviseren.
 
LEVERING:
De levertijd is in overleg, omdat ze met de hand op bestelling worden gemaakt. Tenzij er interesse is in 1 van de uitvoeringen die we als demo model hebben staan. 
Prijs is in principe zonder transport kosten, afhaal in Oosterbeek (bij Arnhem). In overleg kunnen we ook leveren, als het in de buurt is zonder kosten. Is het verder weg dan kunnen de kosten op lopen. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2023