Aanbevolen
De KlikM
0,00€
Kroonring
19,57€

De KlikM

De KlikM
De KlikM De KlikM De KlikM De KlikM De KlikM De KlikM
Merk: KlikM- product by Ophuis Engineering
Model: v1.1
Beschikbaarheid: Levertijd op aanvraag!
Prijs: 0,00€
Excl. BTW: 0,00€

Beschikbare opties:


* Kleur KlikM:

KlikM bevestiging materiaal:


Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

De KlikM is een eenvoudig klemsysteem waaraan de lusjes van de (plastic) afvalzakken snel geklikt kunnen worden. Aan de KlikM zit een klem waaraan de lus van een (Plastic Heroes)-afvalzak geklikt kan worden. De zakken liggen dus niet meer los op straat. De ophaaldienst kan de afvalzakken eenvoudig en centraal inzamelen. Kortom: veilig, opgeruimd en tijdsbesparend voor consument en gemeente.

De KlikM is een klemsysteem dat bevestigd wordt aan (lantaarn)palen door middel van een RVS band of stevige tie-wraps. Onze ervaring is dat de tie-wraps wel een geodkope, maar niet de beste opossing zijn. Op veel lantaren palen zullen ze verzakken op de lange termijn. Hte is voorons helaas lastig voordelig slangklemmen aan te bieden. Wellicht dat u die in de lokale ijzerwarenshop goedkoper kan krijgen. Het is ook mogelijk de KlikM aan bijvoorbeeld een muur of wand te bevestigen dmv de bevestigings gaatjes. 

U kunt zelf bepalen hoeveel KlimM's u besteld en bevestigd aan 1 object. Je kan ongeveer 3 tot 4 volle zakken aan 1 KlikM hangen. Meestal hangt bij 3 KlikM's de hele paal vol. Een gezin heeft meestal 1 a 2 zakken plastic per keer aan te beiden. U kunt dus met meerdere huishoudens gebruik maken van de KlikM en de aanschafkosten samen delen! 
 
LET OP: Veel straat meubulair, zoals de meeste lantaarnpalen, zijn wettelijk eiegendom van de gemeente. Officieel moet u toestemming hebben van de eigenaar van het object om daaraan te mogen bevestigen!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2021