Verzendinformatie

Wij verzenden standaard in Nederland en België. Wilt u een levering buiten Nederland of België neem dan contact met ons op. We kunnen nu ook aan postbussen leveren!

SERVICE POINTS: Wij kunnen uw zending ook laten afleveren op een POSTNL of DHL service point bij u in de buurt. Dan kunt u het pakje afhalen wanneer u wilt. Via deze link kan u een service point van POSTNL selecteren. Via deze link kan u een service point van DHL selecteren. Geeft u aan in het verzendadres dat het een Service point betreft en welke! 

KOSTEN: Standaard verzendkosten zijn momenteel €6,50 (incl. 21%btw) per bestelling en vanaf €50,- GRATIS, ook voor leveringen in België! Voor sommige producten geldt een afwijkend verzendbedrag, bijvoorbeeld vanwege grootformaat. In dat geval wordt dat vermeld bij de productgegevens in de vorm van een verzendkorting of toeslag. Het totaal bedrag aan verzendkosten wordt altijd vermeld in het bestelproces voor u overgaat tot betaling!   

Wij gebruiken zo veel mogelijk hergebruikte of gerecyclede materialen voor onze zendingen.                                                                                                                                                                                                                  

TRACK&TRACE: U ontvangt een TRACK&TRACE code van onze transporteur.  U kunt hiermee uw zending volgen. U kunt altijd ook contact met ons op nemen om de status en locatie van de verzending op te vragen!

Bezorging: Wij versturen standaard met POSTNL of DHL. Helaas werken sorteercentra niet op zondag. Dat resulteert in principe tot de onderstaande standaard bezorgtijden. 

Tijdens feestdagen aangepaste bezorgdagen, zie oranje schema onderaan!

LET OP: Wij zijn momenteel zelf duurzaam aan het verbouwen aan ons pand. De openingstijden zijn daarom dus beperkt en we zijn slecht bereikbaar via de vaste telefoon. Heel soms is de levering daardoor ook een dag vertraagd, onze excuses daar dan vast voor.

STANDAARD BEZORGDAGEN:

Besteld voor 1600 in de middag op Eerste bezorgpoging / Tweede Bezorgpoging   
Maandag Dinsdag / woensdag
Dinsdag Woensdag / donderdag
Woensdag Donderdag / Vrijdag
Donderdag Vrijdag / zaterdag
Vrijdag Zaterdag / maandag
Zaterdag Dinsdag / woensdag
Zondag Dinsdag / woensdag
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

AFWIJKENDE BEZORGDAGEN:

LET OP: Wij zijn momenteel zelf duurzaam aan het verbouwen aan ons pand. De openingstijden zijn daarom dus beperkt en we zijn slecht bereikbaar via de vaste telefoon. Heel soms is de levering daardoor ook een dag vertraagd, onze excuses daar dan vast voor.

TIJDENS FEESTDAGEN SOMS LANGERE LEVERTIJDEN

 

ALGEMENE VOORWAARDEN: Onze standaard algemene voorwaarden zijn van toepassing. U kunt deze opvragen via: info@bureaucambium.nl

Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2023