Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen
De Dopper Carrier
5,50€ 4,95€

WakaWaka waterproof pouch

WakaWaka waterproof pouch
WakaWaka waterproof pouch WakaWaka waterproof pouch WakaWaka waterproof pouch
Merk: Wakawakalight a product of Off-Grid Solutions BV
Model: v1.1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 9,95€ 8,50€
Excl. BTW: 7,02€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

De beste bescherming voor jouw WakaWaka. Waar water en zand prima ingrediënten zijn voor een strandvakantie, wordt je WakaWaka Power+ er wat minder blij van. Gelukkig biedt de WakaWaka Waterproof Pouch volop bescherming. Doordat de hoes voor 100% waterdicht is, hoef je je geen zorgen te maken om zandkorrels en waterdruppels. Dit betekent dat je de WakaWaka Power+ onder de meest avontuurlijke omstandigheden kan blijven schijnen en opladen. Daarnaast passen jouw smartphone, geld of paspoort ook gewoon in de Pouch en daarom een must-have voor op reis, op de boot of naar het strand.

"Inclusief draagband. Een innovatieve en gebruiksvriendelijke sluiting Ultra Clear-film dus je WakaWaka Power+ blijft bedienbaar Blijf opladen of licht schijnen Geschikt voor telefoons, camera’s, geld, portemonnees of sleutels Tot 10 meter diepte gegarandeerd waterdicht"

 


DUURZAME KEUZE

Bureau Cambium is een van de eerste verkopers en supporters geweest van Wakawaka, ter ondersteuning van hun visie en omdat hun producten goed passen binnen onze duurzame product keuzes. Wij vinden Wakawaka’s een duurzame keuze omdat:

  • de Wakawaka duurzaam stroomgebruik stimuleert in plaats van batterijen of netstroom door de energie van de zon te gebruiken als lamp en laadstation.
  • Wakawaka probeert een technisch zo goed mogelijk product voor de laagste prijs te fabriceren.
  • de Wakawaka de laatste jaren is gegroeid tot een van de meest gewaardeerde hulpgoederen en zo’n product promoten wij graag.
  • Wakawaka streeft naar het beëindigen van de energie armoede door via verkoop ook de 1,2 miljard mensen die nog geen toegang tot elektriciteit hebben hiermee  te helpen door hun producten.

MEDIA

Een aantal internationale review quotes:

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: wakawaka
Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2020