Aanbevolen
De KlikM
0,00€
Kroonring
25,00€

Kroonring

Kroonring
Kroonring Kroonring Kroonring Kroonring
Merk: GBOprojects
Model: v2.0
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 25,00€
Excl. BTW: 20,66€

Beschikbare opties:


* Kleur Kroonring:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Kroonring Versie 2.0. 

De kroonring is een eenvoudige en duurzame oplossing voor het aan de straat aanbieden van plastic ter ondersteuning van het Plastic Heroes programma.

De kroonring heeft meerdere knopen, die een ophangmogelijkheid bieden voor de plastic inzameling zakken. Aan elke knoop kunnen meerdere plastic inzamelingszakken worden gehangen. 

De nieuwe versie  Kroonring (V2.0), die we nu leveren, is dmv een spanband instelbaar te bevestigen om diameters van 65mm toty 165mm. Een montage handleiding wordt per email toegestuurd bij bestelling.

De oude versie (v1.0) bestond  uit twee delen, die om een ronde paal bevestigd werden, bijvoorbeeld een lantaarnpaal. 

LET OP: Normaal wordt de Kroonring aangeboden en verspreid door deelnemende gemeentes aan het “Plastic Heroes” project, indien daar voor gekozen wordt. Niet alle gemeenten kiezen hier echter voor, helaas. Bureau Cambium biedt de mogelijkheid de Kroonring toch aan te schaffen, particulier of gezamenlijk met een aantal buurt bewoners. In dit kader dienen wij wel ook te vermelden dat straatmeubilair (zoals lantaarnpalen) meestal eigendom zijn van de gemeente. Officieel heeft u toestemming nodig om hier iets aan te bevestigen. De Kroonring wordt zonder schade aan het object bevestigd en kan eenvoudig worden verwijderd.

De kroonring:

  • Meer inzameling
  • Geen zwerfafval
  • Schoner straatbeeld
  • Cradle to Cradle
  • Centrale verzamel plaats en makkelijker voor inzamel wagen
Aanbevolen
Aanbevolen Draagt bij aan de Cradle to Cradle doelstelling en project Plastic Heroes!
Specificaties
Afmetingen De kroonring is ongeveer 17 cm in diameter en 5 cm hoog. De binnendiameter is +/- 11cm.
Gewicht +/- 190 gram
Gebruik specifiek Bevestig de ring dus op een paal van +/- 11cm in diameter. Of een (lantaarn)paal die verloopt van meer dan 11cm diameter, naar minder op een handige hoogte. Of monteer een halve kroonring op een vlakke muur met plug en schroef (niet meegeleverd). Bij de kroonring worden 8 RVS boutjes met moertjes bijgeleverd. Er zijn er 4 nodig voor montage. U heeft de keuze uit 4 bouten voor een vlakke schroevendraaier of 4 bouten met "beveiligde" torx kop, waar een speciaal gereedschap voor nodig is (niet meegeleverd).
Gebruikte materialen
Materialen / componenten Gefabriceerd van recyclebaar plastic!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2023