Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

Aanbiedingen

LuminAID PackLite Spectra solar lamp

LuminAID PackLite Spectra solar lamp
LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp LuminAID PackLite Spectra solar lamp
Merk: LUMINAID
Model: V1.0
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 29,00€
Excl. BTW: 23,97€

Beschikbare opties:


LuminAID accessoire:
19,50€
Total Box:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

LUMINAID PACKLITE SPECTRA

De  PackLite Spectra is een leuke solar oplaadbare, opblaasbare LED lamp, met verschillende kleuren leds. Lichtgewicht, compact, waterproof en schokbestendig. Hij blijft drijven en kan gemakkelijk aan bijvoorbeeld je rugzak vast worden gemaakt. 

De LuminAID verlicht met gemak bijvoorbeeld een koepel tent. De LuminAID geeft diffuus licht. Leg hem naast je kussen en je kan lezen. Geen lampje meer op je hoofd of klungelen met het ophangen of neerzetten van een zaklamp zodat je kan lezen. Ideaal voor op de camping, watersport, outdoor-avonturen, in je nood-pakket of gewoon thuis.

De PackLite Spectra is een nieuw model van LuminAID. De PackLite Spectra heeft 12 7 kleuren leds en een wit-licht modus. Je kan de kleuren keizen of automatisch laten wisselen van kleur. De PackLite SPectra is gemaakt stevig TPU (PVC-vrij) materiaal. Vernieuwend is het "twist-to-close" systeem, waarme de lamp niet meer persee opgeblazen hoeft te worden. Door een simpele draai beweging vouw je de lantaarn in- en uitelkaar. 

 


LUMINAID ALS BEDRIJF

LuminAID is een jong en dynamisch bedrijf in de US. Twee (toen nog)  studentes bedachten in 2010 de 1ste versie van de LuminAID als oplossing voor rampgebieden, naar aanleiding van de aardbeving in Haïti. Een zeer compacte en licht in gewicht solar led lamp die al snel zeer waardevol bleek in rampgebieden, off-grid areas o.a. in ontwikkelingslanden. Al snel bleek deze ook erg gewaardeerd voor de outdoor-liefhebbers, watersporters en thuis in het nood-pakket. Naast het lichte gewicht en de compacte vormgeving bleek mtn de lichtopbrengst, efficiëntie en het diffuse licht zeer gewaardeerd. 

LuminAID blijkt sindsdien een succesvol jong en dynamisch bedrijf wat niet alleen gestaag de wereld verovert, maar ook de harten van al diegene die een LuminAID als donatie ontvangen via de Give-Light- campagnes van LuminAID. 

LuminAID won diverse prijzen en was zeer succesvol tijdens deelname aan het programma Shark Tank. Waarbij niet alleen een grote investeerder werd aangetrokken, maar tevens zorgde voor een enorme media boost. Inmiddels is de nieuw PackLite lijn gelanceerd.

Wij zijn LuminAID gaan waarderen om hun innovatieve duurzame producten, hun jonge geest en inzet voor een wereldwijde impact. 


DUURZAME KEUZE

Bureau Cambium is een van de eerste verkopers en supporters geweest van LuminAID, ter ondersteuning van hun visie en omdat hun producten goed passen binnen onze duurzame product keuzes. Inmiddels zijn wij ook exclusieve distributeur van de LuminAID producten in Nederland / België en bovenal ambassadeur.  Wij vinden LuminAID een duurzame keuze omdat:

•                duurzaam stroomgebruik stimuleert in plaats van batterijen of netstroom door de energie van de zon te gebruiken als lamp 

•                 probeert een technisch zo goed mogelijk product voor de laagste prijs te fabriceren.

•                de laatste jaren is gegroeid tot een van de meest gewaardeerde hulpgoederen en zo’n product promoten wij graag.

•                de energie die het jonge dynamische bedrijf uitstraalt


MEDIA

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2019