KNIKKERBANEN

KNIKKERBANEN

Duurzaam speelgoed is leuk als duurzaam kado omdat het lang meegaat en het milleu zo min mogelijk belast!

Zo ook deze duurzaam gefabriceerde, onverwoestbare en mooie knikkerbanen voor eindeloos en leerzaam speelplezier! Wij hebben een uitgebreid assortiment van de merken Plan toys en Hape met verschillende uitbreidingssets. De knikkerbanen van Hape zijn geschikt vanaf 4 jaar eindeloos en Plan toys heeft knikkerbanen voor kinderen vanaf 3 jaar en vanaf 1 jaar oud. 

HAPE QUADRILLA lijn: Deze onverwoestbare houten knikkerbanen van de HAPE QUADRILLA-lijn bieden een leuke en leerzame speelervaring. De HAPE QUADRILLA knikkerbanen zijn beschikbaar in verschillend samengestelde onderdelen en los verkrijgbare uitbreiding sets om te kunnen blijven variëren in het bouwen van knikkerbanen. Deze knikkerbanen bestaan al jaren, maar sinds kort is de productie ervan overgenomen door door de duurzame speelgoed fabrikant HAPE. Wij hebben ook losse onderdelen en de uitbreidingssets van de QUADRILLA-lijn!

Plan Toys maakt al jaren speelgoed van afgekeurde rubberbomen van latex plantages in Thailand. Inmiddels is het gehele productie en leveringsproces tot in detail "verduurzaamd"! Nieuw is het zelf ontwikkelde PlanWood; een met natuurlijke pigmenten gekleurd materiaal van het restproduct van de zagerij van de rubberbomen! PlanToys sociale betrokkenheid komt tot uiting in tal van projecten voor kinderen in Amerika en in de omgeving van de productielocaties in Thailand.

Alle knikkerbanen en uitbreidingssets zijn normaal op voorraad en dus in 1 dag leverbaar!

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2018