Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

Nieuw
De KlikM
0,00€
Aanbiedingen
Pure Raindrop regenwater opvang
249,00€ 198,00€

BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie

BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie
BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie BEE'S WRAP duurzaam huishuisfolie
Merk: Bee's Wrap
Model: 1.1
Beschikbaarheid: Op aanvraag / offerte basis
Prijs: 7,00€
Excl. BTW: 5,79€

Beschikbare opties:


* Bee's wrap verpakking en maten::

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

BEE’S WRAP duurzaam huishuisfolie

Bee’s wrap is een slim bedacht duurzaam alternatief voor huishoudfolie. Bee’s wrap zijn gemaakt van biologisch katoen, bijenwas boomhars en jojoba olie en zijn herbruikbaar. Bee’s wrap  zijn bedacht door een familie die zelf hun twijfels hebben over de gezondheidseffecten van huishoudfolie met voedsel en daarnaast afval willen besparen. Inmiddels is hun idee uitgegroeid tot een zeer gewild product over de hele wereld.

Door de warmte van je handen vormt de Bee’s wrap zich makkelijk en is het te gebruiken als huishuisfolie voor het vers houden van producten als brood, kaas, groenten of voor het afdekken van koppetjes en kommetjes. Zonder warmte van je handen koelt de Bee’s wrap waardoor hij zich goed vasthoud. De Bee’s wrap zijn ook te gebruiken in de vriezer, bijvoorbeeld voor ingevroren brood. De bijenwas en jojoba olie hebben een antibacteriële werking.

De Bee’s wrap is eenvoudig schoon te maken met koud water (voorkom warm water) of milde zeep waarna je ze laat drogen in de lucht en weer kan opvouwen voor volgend gebruik. Bij 2 keer wekelijks gebruik (schoonmaken) is een Bee’s wrap tot een jaar houdbaar.

Beschikbaar in 6 maten en een assortiment set van S,M &L:

 • Small is 17,5 x 20 cm. Voor een halve citroen, het eind van een komkommer, een halve ui (zonder dat het de geur vasthoud), een halve advocado, afdekken van een klein kommetje, radijsjes ect. ( 7,-)
 • Medium 25 x 17,5 cm. Voor het afdenken van een kom, een halve sandwich, een aantal koekjes, kaas, een halve kool ( 7,50)
 • Large 33 x 35 cm. Voor het afdekken van een grote schaal, een taart, selderij, kaas of een halve watermeloen ( 8,50)
 • Sandwich 33 x 33 cm. Met touwtje en houten knoop om de sandwithc goed in te pakken ( 13,-)
 • Banquette wrap 35,5 x 66cm 18,50 Voor lange stokbroden ( 18,50)
 • Bread wrap 43 x 58 cm. Groot genoeg voor grote broden, het afdekken van reizend deeg, een grote ovenschaal gerecht ( 18,50)
 • Assortiment van small, medium en large. ( 22,-)


BEE’S WRAP ALS BEDRIJF

Bee’s wrap  zijn bedacht door een familie, in Vermout Amerika, die zelf hun twijfels hadden over de gezondheidseffecten van huishoudfolie en daarnaast afval wou besparen. Inmiddels is hun idee uitgegroeid tot een zeer gewild product over de hele wereld. 


DUURZAME KEUZE

Bureau Cambium vind het bijzonder dat een familie in Amerika zo’n mooi duurzaam alternatief heeft gevonden voor huishoudfolie. Wij willen dit product dan ook graag in Nederlandaanbiedne en versprijden. Bee’s wrap is duurzaam doordat:

 • Bee’s wrap huishoudfolie afval bespaard
 • Bee’s wrap makkelijk schoon is te maken en is te hergebruiken voor ongeveer een jaar
 • wrap gemaakt is van natuurlijke materialen met biologisch katoen, boomhars en bijenwas en jojoba olie
 • Bee’s wrap wellicht gezonder met antibacteriële bijenwas en jojoba olie dan goedkoop plastic huishoudfolie om je voedsel

 MEDIA:

Productfilm van de familie die bee’s wrap bedacht:

SaveSave

SaveSave

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2018