Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Aanbiedingen

Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill"

Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill"
Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill" Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill" Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill" Bamboe Buiten Bank model "Made-2-chill"
Model: V1.1
Beschikbaarheid: Levertijd op aanvraag!
Prijs: 1.199,99€
Excl. BTW: 991,73€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   
De Bamboe Buiten Bank is ontworpen samen met een lokale kunstenaar. Het bankje maakt onderdeel uit van onze eigen lijn buiten meubilair gemaakt van Bamboo Outdoor hout.
 
Het gebruikte hout voor de zitting is Moso Bamboo Oudoor n-finity. Een ecologisch alternatief voor hardhout van zeer hoge kwaliteit en zeer lange levensduur. Moso Outdoor Bamboo heeft de hoogste duurzaamheid klasse. Dat garandeert een levensduur van meer dan 25 jaar, maar waarschijnlijk een veelvoud daarvan. De opdracht aan de kunstenaar was bij dit model een mooi maar eenvoudig frame te maken wat ook zo lang mee gaat. Dit bankje gaat dus generaties mee. Lees via deze link meer over Moso Bamboo Outdoor.
 
Afmetingen: De lengte van het standaard model is 2,4m. In overleg kan deze ook korter of langer worden gemaakt, op offerte basis . Tot maar liefst 5,4m lang De zitvorm is ontworpen om zodat een divers publiek confortable lagere tijd er op kan zitten en 'loungen". Ook iedeaal voor horeca meubulair dus!  
 
Materiaal en afwerking:
 
Er zijn momenteel drie opties (zonder meerprijs) voor het frame materiaal en afwerking;
1. staal verroest en geolied (nog geen foto)
2. staal gecoat / gelakt,  standaard mat zwart (zie foto), in overleg mogelijk in andere kleur.
3. staal verzinkt (nog geen foto)
 
Voor het zitting hout zijn planken van balken van Moso Bamboo N-finty gebruikt. Deze worden geleverd met een anti-schimmel naturel coating “caramel-look” (zei foto). Het hout hoeft niet behandeld te worden. In dat geval zal het vergrijzen. Wilt u het op kleur brengen dan is er van alles mogelijk. Daar kunnen we bij adviseren.
 
LEVERING:
De levertijd is in overleg, omdat ze met de hand op bestelling worden gemaakt. Tenzij er interesse is in 1 van de uitvoeringen die we als demo model hebben staan. 
Prijs is in principe zonder transport kosten, afhaal in Oosterbeek (bij Arnhem). In overleg kunnen we ook leveren, als het in de buurt is zonder kosten. Is het verder weg dan kunnen de kosten op lopen. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2023