Welkom bij Bureau Cambium

Snelle levering

Eerlijke prijzen

Onafhankelijk duurzaam advies

Ondersteuning en promotie van duurzaamheiddoelen

Nieuwsbrief Bureau Cambium

* verplicht

Powered by MailChimp

 

 

 

 

 

Aanbiedingen

360 VERHALEN bordspel

360 VERHALEN bordspel
360 VERHALEN bordspel 360 VERHALEN bordspel 360 VERHALEN bordspel 360 VERHALEN bordspel
Merk: Taleswapper
Model: v1.1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 34,50€
Excl. BTW: 28,51€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

360 VERHALEN bordspel

360 Verhalen is fraai bedacht boordspel waar alles draait om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te keren kennen door verhalen te vertellen.

360 Verhalen is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Banale verhalen of juist emotionele gebeurtenissen. Je houdt het lekker luchtig of je gaat heel diep: jij bepaalt welk verhaal je vertelt.

360 Verhalen inspireert tot verhalen. Door met de pijl te draaien en de kleuren dobbelsteen te gooien word richting gegeven van een verhaal tussen de categorieën op het speelbord. Door een cijfer met de andere dobbelsteen te gooien word, in combinatie met de leeftijd tabel, bepaald in welke periode van je leven het verhaal zich afspeelt.

Het is een spel zonder winnaar of verliezer. Een spel voor met z’n tweeën of voor een hele groep. Je speelt het een uurtje of een hele nacht…


DUURZAME KEUZE

  •  360 Verhalen is duurzaam 'Made in Holland' geproduceerd met MVO statement. Met FSC gecertificeerd materiaal en spinners op maat gemaakt door Metron en volledig recyclebaar.
  • LEVENSLANGE GARANTIE: 360 Verhalen blootgesteld aan diverse tests; het spel heeft de bier/wijn/frisje-nootje-worstje/kaasje tests glansrijk doorstaan. Indien het onverhoopt toch voorkomt dat je spel ooit volledig naar de gallemiezen is, dan is een mailtje met verhaal hoe het spel kapot is gegaan naar de makers voldoende om gratis een nieuw exemplaar te ontvangen.
  • Van elk verkocht bordspel doneert Taleswapper (de uitgeverij) € 1,- aan Get it Done, een platform voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten, in 2009 opgericht door actrice en storyteller Hanna Verboom.

Media:

Reclame van het 360 Verhalen bordspel:

Uitleg van bedenker Wilma Mulder hoe 360 Verhalen werkt:

Facebook naar link 360 Verhalen

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Bureau Cambium © 2019